Slide

Zakladnica znanja te čaka

Managerkini strokovnjaki

ANJA LEPEJ, tržno komuniciranje in digitalni marketing

Naziv podjetja oz. blagovne znamke: Golden growth

Mag. Anja Lepej, univ. dipl. komunikologinja in mag. poslovnih ved, je specializirana za tržno komunikacijo in digitalni marketing ter za razvijanje poslovnih priložnosti. V preteklosti se je usmerjala v prodajo, ki jo je nato z večletnimi izkušnjami in znanjem tekstopisja nadgradila s sodelovanjam s podjetji na področju digitalnega marketinga.

Anja ustvarja edinstvene izobraževalne programe, s katerimi pomaga podjetnicam in bodočim podjetnicam iskati nove poslovne priložnosti ter razvijati njihove poslovne ideje. V sklopu tega jih uči in usmerja kako in kje preveriti, ali so njihove poslovne ideje izvedljive, zaželene in donosne, sodeluje pa tudi v marketinških projektih.

Je soustanoviteljica in vodja slovenske spletne trgovine, ustvarjalka vsebin in specialistka za razvoj poslovanja v digitalnem okolju, po srcu pa marketingašica in tekstopistka.

Blagovna znamka Golden growth ima prav posebno poslanstvo: vsem, ki bi se radi podali na svojo poslovno pot pomaga pri izdelavi poslovnih načrtov, pri začetkih podjetniških poti, oblikovanju idealne stranke ter preverjanju, ali je določena poslovna priložnost zaželena, izvedljiva in donosna. Posameznikom pomaga pri uresničevanju lastnih poslovnih idej, jih usmerja, prikazuje lepote podjetništva in nudi celovito podporo na njihovi samostojni poti – s tečaji, individualnimi svetovanji in priročniki.

Njihovo poslanstvo je pomagati ljudem zbrati pogum in izkoristiti vse potrebne vire ter jim ponuditi dragoceno znanje iz področij podjetništva, poslovnih ved in marketinga. Z dolgoletnimi izkušnjami na omenjenih področjih v času, ko se naša življenja odvijajo na spletu, pomagajo tudi pri oglaševanju malih podjetij na spletu in pozicioniranjem novonastalih blagovnih znamk na trgu. Da bi ponudili celovite rešitve, načrtujejo tudi razširitev na področje računovodskih storitev.

»Z našo strokovnostjo in vašo zagnanostjo lahko spišemo še veliko čudovitih zgodb.«

Anja je najbolj aktivna je na Instagram profilu @goldengrowth.si
Mail: info@goldengrowth.si
Spletna stran: kmalu

golden growth high resolution logo black transparent1