Slide

Zakladnica znanja te čaka

Domov Events - Managerka E-delavnica v živo: Zoomaj

Datum

11. 05. 2022
Dogodek je potekel!

E-delavnica v živo: Zoomaj

Ne glede na to ali poučuješ stranke (posameznike), svoje sodelavce/zaposlene ali pa zaposlene pri naročniku (stranki) – če poučuješ spletno, delaj to spretno:

osvoji metodologijo priprave učinkovitih spletnih izobraževalnih programov, pridobi veščine menedžiranja (upravljanja in vodenja procesa) tovrstnih programov v eOkolju ter se nauči suvereno rokovati z vsemi eOrodji, ki jih potrebuješ za snemanje video lekcij in video feedbacka, spletno izobraževanje v živo (Zoom) ter upravljanje s sodobnimi izobraževalnimi platformami (spletne učilnice).

Spletni edukator je spletni izobraževalni program, ki te pripelje do izdelanega lastnega mentorskega/izobraževalnega spletnega programa, ter te pri tem opremi, da znaš programe kreirati, menedžirati (po potrebi tudi promovirati) na izobraževalno učinkovit in tehnično enostaven način z orodji, ki so cenovno dostopna. Program je na voljo skozi celo leto – v več (časovnih in cenovnih) različicah – tako ti omogočim, da izbereš tempo in način dela, ki ti ustreza.

Vsak mesec drugo sredo v mesecu smo v živo (preko Zooma). V maju je na vrsti Zoomanje: https://www.edogodek.si/spletni-edukator/

Dogodek se je končal.

Informacije

  • Timezone: Europe/Ljubljana
  • Date: 11. 05. 2022

Naslednji dogodek