Slide

Zakladnica znanja te čaka

V času poplave vseh najrazličnejših vrst objav na socialnih omrežij, najlažje izstopaš tako, da si avtentičen, oseben in da odražaš to, kar si.

Svoji ciljni publiki sporoči kdo stoji za tvojo blagovno znamko, kako si pričela s svojim biznisom, kakšni so bili izzivi na tvoji poti, s čim vse se še soočaš, kakšna je tvoja vizija, kam želiš, kako bo videti tvoj cilj, kdo si v zasebnem življenju, kaj te bogati, za kaj si hvaležna, …

“Bodi to, kar si, vse drugo je že zasedeno.” – Oscar Wilde

SPREJMI IZZIV in razkrij svojo podjetniško zgodbo, ki jo boš najlažje ustvarila skozi 7-dnevni izziv in se tako bolj na oseben način povezala s svojo ciljno skupino.

Pravila izziva so naslednja:

-> Prenesi e-knjižico 7-dnevni izziv kreiranja moje podjetniške zgodbe
V tej e-knjižici najdeš opisane dnevne izzive, s katerimi boš ustvarila svojo zgodbo oz. material, ki ga boš nato delila na socialnih omrežjih svoje blagovne znamke.

E-KNJIŽICO PRENESI TUKAJ

-> Objavo o mesečnem izzivu deli dalje med svoje prijatelje, saj je e-knjižica z napotki kako sestaviti svojo unikatno zgodbo, s katero boš gradila na pripadnosti tvoji blagovni znamki, zagotovo koristna še za kakšno tvojo poslovno partnerko, znanko ali prijateljico.

“Pogum je najpomembnejša človeška lastnost, saj je podlaga za vse druge vrline.”
– Winston Churchil

 

“Če hočeš živeti srečno življenje ga poveži s ciljem, ne z ljudmi ali s stvarmi.”
– Albert Einstein

 

Naj se izziv prične! Veselimo se unikatnih zgodb, za katerimi stojimo ljudje – z vsemi svojimi napakami, težkimi trenutki, dvomi, a z vizijo in sanjami, da nam bo kljub vsemu zagotovo uspelo.

Ekipa Managerka

Avtor/-ica prispevka

PRENESI SEZNAM SPLETNIH MEST Z BREZPLAČNIMI FOTOGRAFIJAMI

Zate smo pripravili seznam spletnih mest, kjer lahko najdeš brezplačne, visoko resolucijske fotografije najrazličnejših tematik.

Poveži se z nami

Pridruži se

Facebook skupnost

Preveri

200+ online orodij

Prenesi planer

90-dnevni plan za uspeh