Slide

Zakladnica znanja te čaka

Praznična Nakupovalnica

PREDSTAVI & POMNOŽI PRODAJO


Svoj biznis in ponudbo predstavi v online biznis MNGK. Nakupovalnici, ki je najbolj aktualna virtualna praznična promenada ta hip! Po njej se sprehajajo kupci iz vse Slovenije.

Več kot milijon zaposlenih Slovencev, upokojencev in študentov bo tudi letos obdarovalo svoje najbližje, prijatelje in poslovne partnerje.

Predstavite jim vaše izdelke ali darilne bone na novoletni tržnici malih podjetnikov.

Vašo ponudbo vključite v veliko digitalno marketinško akcijo, z oglaševanjem na družbenih omrežjih, objave v največjih slovenskih FB skupinah, email marketingom in podporo slovenskih vplivnežev.

Ves prosti čas trenutno nameni gradnji svoje sanjske hiške, sicer pa jo najdete doma na kavču, z možem Žigom in hčerkico Naomi ob gledanju kakšne risanke ali filma z obveznim cartanjem. Rada posluša rock, spije kozarec rdečega vina in je čokolado.

Zgodba

Sara Zadnik

Ustanoviteljica in vodja projekta

Sara je vodja celotnega projekta Managerka, ki zajema portal, akademijo, e-trgovino, iskalnik storitev in letno konferenco.

Sicer pa je ustanoviteljica Prve in edine slovenske parfumarne MySpirit, ki že 7. leto uspešno konkurira na trgu z lastnim know-how-om in proizvodnjo parfumskih izdelkov v Sloveniji. Pred leti je prevzela upravljanje Facebook skupine Od hobija – do biznisa, ki od takrat skokovito raste in je največja biznis skupnost v Sloveniji. Blagovno znamko MySpirit kakor tudi Managerko, je ustvarila od čistega začetka, vključno z dodelano marketinško strategijo.

Njena močna področja so skupnosti (community management), članstva (memberships), analiza podatkov in projektni management.

Strast do podjetništva, lansiranja novih projektov, vodenja FB skupnosti in predvsem pripadnosti ženskemu spolu – to sem jaz!

Kot mama še predobro vem, kako težko je usklajevati družino, partnerski odnos, gospodinjske obveznosti, prosti čas in povrhu še biznis. Res smo super ženske!

Tudi zame je bilo enkrat prvič in dobro se zavedam kako težki so začetki podjetniške poti , saj sem tudi sama tavala v temi in nisem imela pojma kaj delam. No, od takrat je minlo že ohoho let in v tem času se, predihala ogromno projektov in pridobila izkušnje iz:

  • brandinga, marketinga in prodaje,
  • vodenja največjih FB skupnosti na temo biznisa,Grajenja podjetja iz nule,
  • grazvoja unikatnih platform,
  • učenja na napakah na lastnih projektih,
  • razumevanje ženske problematike vstopanja v svet podjetništva.

Naša prepričanja
in vrednote

ISKRENOST & TRANSPARENTNOST

To sta dve Managerkini TOP vrednoti, ki se ju bomo držale kot pijanec plota. Na portalu bomo vedno iskreno delili nasvete in priporočila za produkte ali orodja, ki jih poznamo ali uporabljamo. S tematikami kot so ‘Iz zakulisja’ ali ‘Tedenska V&O’ bomo zajemale insajderske informacije o uspehu Managerke.

PODPORA & POMOČ

Glavni namen projekta managerka.si je podpora in pomoč in to, da nekdo verjame vate, te spodbuja in ti je pripravljen nesebično pomagati. To smo Managerke. Vse v istem ‘zosu’, z enakimi izzivi – le na različnih področjih, enkrat srečne, drugič razočarane. Vse popolno nepopolne. ♡

CILJ & USPEH

Verjamemo, da je tvoja zgodba posebna in drugačna in da ima vsaka od nas sposobnost, da doseže cilj, ki si ga zastavi, če je temu le dovolj predana. Fokus Managerke je, da ti idejo pomagamo spremeniti v donosen biznis in dolgoročni uspeh. Pri tem ti je v pomoč podporna skupnost.

Kaj obožujem in česa ne prenesem

Kaj obožujem?

Iskrenost pri ljudeh, ki ne prirejajo resnice, da bi izpadli boljši in ki znajo na spoštljiv način podati tudi kritiko ter se znajo držati obljub.

Kvalitetne vsebine po dostopni ceni, brez obljub o milijonih, ampak s poudarkom na strategiji, marketingu in primerih iz prakse.

Nesebično medsebojno podporo in pomoč med (bodočimi) podjetnicami, z deljenjem osebnih izkušenj o uspehu in spodletelih projektih.

Osebe, ki drugim privoščijo uspeh in srečo, jim pri tem pomagajo, jih vodijo in v zameno ne pričakujejo ničesar. 

Osebe, ki so na poti do cilja pripravljene zavihati rokave, so pozitivne in se zadevajo, da se uspeha ne doseže čez noč, se ga pa doseže s trudom.

Česa ne prenesem?

Ljudi, ki se pretvarjajo, da so to kar niso in ne izpolnijo svojih obljub, četudi so za to plačani v obliki denarja ali našega časa.

Totalno predragih seminarjev, tečajev, coachingov, svetovanj ipd., ki obljubljajo ogromne zaslužke, podajajo pa podhranjene informacije.

Trolanje drugih, ki iščejo pomoč, znanje ali podporo v trenutkih, ko to najbolj potrebujejo, da bi sami izpadli pametnejši in uspešnejši.

Egoistične osebe, ki gledajo samo na svojo rit in ki teptajo vse na svoji poti do cilja, brez kančka sramu, obžalovanja ali slabe vesti.

Zjamrane osebe, ki za svoje neuspehe krivijo druge in pričakujejo, da jim denar pade v naročje brez, da bi za to mignili s prstom.

“Še predobro se zavedam, kako se je ženskam v biznisu težko dokazati in posledično uspeti.”

Vse zgoraj naštete alineje, s katerimi se lahko poistoveti marsikatera (bodoča) podjetnica, so bile glavno vodilo pri ustanavljanju projekta Managerka, katerega glavni cilj so pomoč, podpora, povezovanje in koristne informacije o biznisu na enem mestu.

Kako vse ti lahko v ekipi pomagamo?

Dnevna doza novosti in strokovnih vsebin

Prebiraj članke, spremljaj podcast, oglej si video vsebine na najrazličnejše biznis tematike kot so marketing, socialna omrežja, razpisi, zgodbe o uspehu itd..

Skupnost srčnih podjetnic

Pridruži se Facebook skupini močno fokusirani na rast biznisa, ob boku uspešnih podjetnic in strokovnjakov, ki ti bodo v podporo in pomoč pri izzivih.

Biznis zemljevid uspeha

Preveri biznis mejnike, kako do uspešnega biznisa, predstavljene korak za korakom, od ideje do spletne strani, od grajenja občinstva do prve prodaje in naprej.

Managerka Akademija

V svojem biznisu stopi nekaj stopničk višje – z maksimalno podporo več kot 50+ tečajev in delavnic, 200+ e-vsebinami, ekskluzivnimi popusti za člane in še več.

Povežimo se

Managerko vidim kot go-to portal za (bodoče) podjetnice. Spletno mesto, kjer vedno najdeš kar iščeš in kraj, kjer se povezujemo v skupnost enako mislečih podjetnic.

Vizija je postati vodilni in najbolj obiskan portal na tematiko biznisa v Sloveniji, zato si želimo, da se poveževa na enega od spodnjih načinov:

Prejemanje neprecenljivih nasvetov, hitrih trikov, idej, aktualnih novosti, bonusov, …

 Sodelovanje pri projektu v obliki svetovanja, blog vsebin, člankov, …

Oglaševanje svojega biznisa na portalu managerka.si, v Facebook skupinah, e-novicah, …

Manifesto

Nehaj.

Nehaj se obračati in iskati potrditev drugih. Nehaj pomanjševati svoje sanje zaradi strahu. Če tole bereš, veš, da si želiš nekaj več. Veš, da imaš sanje, vizijo o svojem življenju, kakršnega si želiš. Dovoli si jih živeti.

Nehaj. Nehaj odlašati, nehaj se pritoževati. Ne dovoli nikomur, da v tvoje besedišče vrine besedo nemogoče. Vse je MOGOČE!

Nehaj. Do uspeha te loči le dober plan. In v tem trenutku še tvoji zadržki. Nehaj. Čas je, da postaneš odgovorna za svojo prihodnost, za svoj biznis, za svojo srečo. Čudovito življenje te čaka, zgrabi ga!

Začni!

Začni uresničevati svoje ideje. Strast, znanje, motiviranost, fokus in pogum – naj to postanejo tvoje vrednote, tvoje najboljše prijateljice, ki ti bodo z nami, Managerkami vred pomagale do uspeha.

Mi smo tukaj, da ti stojimo ob strani. Smo zanesljiv vir informacij, odločeni, da ti pomagamo do cilja. Navdihovali te bomo z uspešnimi zgodbami, ti svetovali iz izkušenj in ti pomagali do realizacije vsakega mejnika na tvoji poti.

Tukaj smo zate.

Vedno, ko vzameš telefon ali tablico v roke. In tudi, ko si offline. Smej se in nasmej tudi druge. Nikoli se ne nehaj učiti. Tvoja zgodba je posebna, je drugačna. Ker je tvoja. Odkrij svoje sanje, odkrij, kaj te v življenju res veseli, stopi iz rutine, uživaj v svojem delu – in bodi za to plačana.

Odloči se. Planiraj. Bodi predana. Uspelo ti bo.