Slide

Zakladnica znanja te čaka

Si podjetnica Začetnica

Čeprav si morda mnenja, da si še majhna, nevidna podjetnica, ali so tvoje ideje še v povojih in si pred začetkom poslovne poti, to ne pomeni, da nisi vsemogočna in da ne (z)moreš nemogoče ideje spreminjati v mogoče cilje.

Imej v mislih, da je sedaj, v tvoji sedanjosti nekje tudi neko seme še majhno, komaj opazno, a bo iz njega nato v prihodnosti brez dvoma (z)rastla velika in vedno večja rastlina, celo drevo.

Kadar ne vidimo v “zaodrje” procesa transformacije, se nam zdi, da je nemogoče in da ne (z)moremo. Resnica se skriva v tem, da to predvsem lahko in zmoreš! Čaka te prihodnost, ki jo želiš, strategija procesa “v zaodrju” je tukaj, od tebe zahteva le, da deluješ. Vse, kar moraš storiti je, da pričneš verjeti v svoj uspeh, svoje strahove odložiš na stranski tir in se usmeriš naravnost proti svojim ciljem – seme za semenom, …

Dobra novica je, da smo na portalu managerka.si tukaj zate. Verjamemo vate, bili smo že v tvojih čevljih in vemo, kaj potrebuješ, da svoje sanje poženeš v življenje.

Kaj so tvoji izzivi:

pomanjkanje časa,

motivacije in inspiracije,

neproduktivnost,

odlašanje ali strah pred neznanim.

Kaj potrebuješ:

usmeritev,

fokus,

tisti naslednji korak, ki te bo vodil k odločitvi o podjetniški poti.

Poišči si mentorja, accountability partnerja ali skupnost enako mislečih, ki te bodo spodbujali in navdihovali pri uresničevanju svojih sanj.

Tvoje vodilo naj bo: “Nikoli ne dopusti, da te strah zaustavlja. Tudi ti imaš vsa orodja, da ustvariš uspeh, ki si ga vedno želela.

Tvoj plan za uspešne prve korake:

ikonce okrogle misljenje

NADZORUJ SVOJE MISLI

Tisto, čemur posvetimo pozornost, raste, zato boš verjetno pozornost raje namenila pozitivnim mislim, kajne? Osnova dobrega biznisa je, da verjameš vase, v svojo idejo, svoj načrt, vizualiziraš svoj uspeh, se obdaš z afirmacijami in se zavedaš, da te strahovi lahko odpeljejo daleč od svojih sanj, zato bodi vedno pozorna na svoje strahove in pripravi akcijski plan, kako se jih boš znebila, koga boš poklicala za podporo, kaj boš naredila v trenutkih nemoči, … Bodi prijazna do sebe in osredotočena na to kaj želiš, namesto na to, kaj gre narobe.

➡ Ne pozabi, da ti je vedno v podporo SKUPNOST MANAGERK.

ikonce okrogle nacrtovanje

NAČRTUJ SVOJ BIZNIS

Tako kot se na neko neznano pot z avtomobilom ne moreš podati brez zemljevida, tako tudi ne gre v poslu. Prični z načrtovanjem kam, v kaj želiš investirati svojo energijo, pri tem pa ne pozabi, da je denar le del te poti, pomembneje je to, da delaš kar te veseli. Le to je zmagovita formula za uspeh!

Managerkin Biznis zemljevid do uspeha te korak za korakom vodi do uspešno zgrajenega biznisa ➡ BIZNIS ZEMLJEVID USPEHA.

Če še iščeš idejo za svoj biznis, ti je lahko v pomoč Managerkin Izbirnik poslovnih idej ➡ IZBIRNIK POSLOVNIH IDEJ.

ikonce okrogle potrpezljivost

OHRANJAJ POTRPLJENJE

Zavedaj se, da moraš za uspešen biznis imeti precej veliko mero potrpljenja, ne glede na to, v kateri fazi se znajdeš, je potrpljenje tisto, ki te bo potisnilo korak za korakom naprej. Ne obupaj! Ponavadi je najtežje takrat, ko si že na prelomnici do vnovičnega uspeha. Ne ustavi se! Pred sabo moraš videti svoj cilj in verjeti, da boš tja prišla ne glede na to, kaj te bo vmes zaustavilo.

Preberi si kakšno zgodbo o uspehu in ugotovila boš, da jim je skupno potrpljenje, vztrajnost in to, da verjameš vase ➡ ZGODBE O USPEHU.

Želiš še več podpore pri grajenju svojega sanjskega biznisa?

Pridruži se nam v Managerka akademiji

VSE NA ENEM MESTU Managerka 62

VSE NA ENEM MESTU

Akademija je prva in edina učna platforma, ki se poglobi v vse tematike biznisa na enem mestu.

STROKOVNE VSEBINE Managerka 63a

STROKOVNE VSEBINE

Sodelujemo z vodilnimi slovenskimi strokovnjaki, ki so eksperti svojega področja.

PODPORA SOVRSTNIC Managerka 64

PODPORA SOVRSTNIC

Največja FB skupnost srčnih podjetnic, kjer si pomagamo in se podpiramo.

UNIKATEN SISTEM UCENJA Managerka 65

EDINSTVEN SISTEM UČENJA

Sistem, ki članice korak za korakom vodi od osnov, do uspešnega in dobičkonosnega biznisa.

ZAKLADNICA ZNANJA Managerka 66

ZAKLADNICA ZNANJA

Dostop do knjižnice, kjer lahko pričakuješ več kot 600+ vsebin na ključne tematike biznisa – v vrednosti več kot 45.000€.

IN SE VELIKO VEC Managerka 67a

IN ŠE VELIKO, VELIKO VEČ…

Vsak mesec nov poglobljen tečaj in delavnice, tedensko nove vsebine,  mastermindi, viri, orodja in še več…

Managerka pomoc pri grajenju sanjskega biznisa 2