Slide

Zakladnica znanja te čaka

Si Prava podjetnica

Brez dvoma lahko uresničiš svojo vizijo. Imaš vse potrebne sestavine za rast: namen, poslovno inteligenco in željo po akciji in delovanju. Zdaj se moraš vsemu le v celoti predati in prevzeti vajeti svoje vizije.

Iz prve roke veš, da imaš vse, s čimer lahko ustvariš vpliven biznis. Izurila si se za to, da verjameš v svoj uspeh!
V današnjem času imaš na razpolago vse in še nikoli ni bilo enostavneje postaviti svoje vizije ter jo uresničiti. Imaš vso podporo skupnosti managerka.si in orodij, ki te čakajo na portalu. Si bližje kot si misliš!

Če želiš v poslu rasti, si moraš vedno postavljati izzive. Ko jih osvojiš, rasteš, pridobivaš zaupanje in izkušnje, česar ti z nobenim nasvetom poprej nihče ne more podariti. Je pa res, da je z določeno podporo somislečih lahko ta pot izzivov seveda lažja.

Kaj so tvoji izzivi:

pridobiti pr(a)ve stranke,

doseči uspešno prodajo,

sestaviti plan promocijskih aktivnosti.

Kaj potrebuješ:

konkretna znanja na področju marketinga in prodaje,

konkretna znanja grajenja skupnosti,

konkretna znanja na področju oglaševanja (digitalnega in ostalega).

Poišči pomoč/podporo pri učenju glede marketinga in prodaje, oglaševanja, blokad na področju denarja in obilja ter vsega potrebnega za rast.

Tvoje vodilo naj bo: “Za seboj ponosno pusti vse dvome, saj te želena prihodnost že čaka, le narediti moraš ta pogumen (pre)skok.”

Tvoj plan za uspešne prve korake:

plan

POENOSTAVI & SESTAVI PRODOREN PLAN

Do tu kjer si danes, je bilo potrebno prečkati že kar nekaj krepkih ovir, večkrat zavihati rokave in prebedeti kakšno noč. Čas je za malo premora. Ker bo potrebno ponovno prevetriti ideje in načrte za naprej, si najprej vzemi malce premora in razmisli o naslednjih korakih na področju marketinga, prodaje, izobraževanja, orodjih za pomoč pri biznisu, … mogoče je ,da boš v tej fazi razmišljala o (dodatnih) zaposlitvah in pomoči, … to niso enostavni koraki, so pa na tej točki nujni koraki za rast. Vzemi si dovolj časa!

sefica

BODI ŠEFICA SVOJEGA POSLA

V svojem biznisu moraš biti ti tista, ki postavljaš strategije, vizijo in gradiš svoj sanjski biznis. Na tej točki nisi le v svojem biznisu, ampak delaš na biznisu, kar pomeni, da si lahko za neka administrativna in nujna dnevna opravila najameš pomoč, sama pa delaš na svoji viziji.

kopilotka

POIŠČI KOPILOTKO

Na tej točki boš prepoznala vrednost povezovanja in mreženja. Zavedaš se, da je imeti močan podporni sistem ključ do ustvarjanja lastnega uspeha. Povezuj se z enako mislečimi, izmenjuj znanja in izkušnje, saj smo skupaj močnejše.

Vedno ti je v podporo skupnost managerk ➡ SKUPNOST, mesečno pa imaš priložnost sodelovati tudi v programu Moja partnerka, v katerem ti poiščemo tvojo kopilotko, s katero mesec dni delata na izmenjavanju vajinih vrednot, ciljev in se motivirata za nadaljnje korake: ➡ BIZNIS PARČKANJE.

Želiš še več podpore pri grajenju svojega sanjskega biznisa?

Pridruži se nam v Managerka akademiji

VSE NA ENEM MESTU Managerka 62

VSE NA ENEM MESTU

Akademija je prva in edina učna platforma, ki se poglobi v vse tematike biznisa na enem mestu.

STROKOVNE VSEBINE Managerka 63a

STROKOVNE VSEBINE

Sodelujemo z vodilnimi slovenskimi strokovnjaki, ki so eksperti svojega področja.

PODPORA SOVRSTNIC Managerka 64

PODPORA SOVRSTNIC

Največja FB skupnost srčnih podjetnic, kjer si pomagamo in se podpiramo.

UNIKATEN SISTEM UCENJA Managerka 65

EDINSTVEN SISTEM UČENJA

Sistem, ki članice korak za korakom vodi od osnov, do uspešnega in dobičkonosnega biznisa.

ZAKLADNICA ZNANJA Managerka 66

ZAKLADNICA ZNANJA

Dostop do knjižnice, kjer lahko pričakuješ več kot 600+ vsebin na ključne tematike biznisa – v vrednosti več kot 45.000€.

IN SE VELIKO VEC Managerka 67a

IN ŠE VELIKO, VELIKO VEČ…

Vsak mesec nov poglobljen tečaj in delavnice, tedensko nove vsebine,  mastermindi, viri, orodja in še več…

Managerka pomoc pri grajenju sanjskega biznisa 2