Slide

Zakladnica znanja te čaka

Sodeluj

z nami

V ekipi managerka.si smo vedno pripravljeni na nova sodelovanja in povezovanja na najrazličnejše načine. Ker je projekt Managerka konstantno v razvoju in se aktivnosti pogosto spreminjajo, vedno iščemo nove priložnosti, kako lahko podjetnice med seboj sodelujemo.

Iščemo podjetja, posameznike, strokovnjake, marketingarje, coache… ki bi želeli deliti svoje znanje ali informacije preko portala v obliki člankov ali kot nadgradnja vsebin v e-knjižicah, e-tečajih, delavnicah, FB live-ih ipd.

Iščemo tudi ambasadorje blagovne znamke Managerka, pisce člankov, posameznice za moderiranje FB skupin itd.

colleagues giving fist bump scaled

Vse, ki ste podjetnice (ali pišete vsebine) in bi želele deliti informacije na našem portalu, ste dobrodošle v sekcijah:

1. Dogodki (vaš dogodek lahko uvrstimo v Managerkin koledar dogodkov, ‘pinamo’ tudi objavo v FB skupini Visoke pete visoki cilji, najpomembnejše dogodke tudi izpostavimo v e-mailih, ki jih prejemajo naše uporabnice.

2. FB skupine (če imaš FB skupino vezano na podjetništvo, te z veseljem uvrstimo na Managerkin seznam Fb skupin).

3. Članki (dobrodošla, da napišeš članek ‘Zgodbe o uspehu’, ‘Predstavitev biznis idej’ ali strokoven članek vezan na tvojo nišo).

4. Influencerji, blogerji, vplivneži, pisci vsebin (če deluješ kot pisec vsebin bi te želele Managerke dodati na seznam influencerjev, saj je stran obiskana s strani drugih podjetnic, ki za pomoč pri predstavitvi blagovne znamke, iščejo ravno takšne kot si ti).

Iščemo tudi strokovnjake najrazličnejših področij za dolgoročno sodelovanje. To pomeni, da bi za obdobje najmanj enega leta želeli sodelovati s strokovnjakinjo svojega nišnega področja in bi nato skupaj pripravljali kvalitetne vsebine za naše Managerke.

Če te kakršnokoli sodelovanje zanima, se nam javi preko e-maila anja@managerka.si in nam opiši kakšno sodelovanje te zanima. Poslali ti bomo dodatne informacije in skupaj pogledali možnosti sodelovanja z nami. Sicer smo v ekipi odprti za vse predloge sodelovanj, zato le z besedo in predlogi na dan. Veselimo se tvojega povpraševanja!