Slide

Zakladnica znanja te čaka

SOUNDGARDEN: festival kreativnih prebojev v Velenju

SOUNDGARDEN je edinstveni festival v Sloveniji, ki združuje poslovno in osebnostno rast v harmonični simbiozi. Med drevesnimi krošnjami ob Velenjskem jezeru se bo konec junija odvijal festival, namenjen drznim posameznikom in podjetnim ekipam, ki želijo doseči osebne in poslovne preboje.

Na enem mestu boste našli poučne okrogle mize, delavnice, meditacije, ples, mreženje, in še mnogo več. Lokacija ob Velenjskem jezeru, med drevesnimi krošnjami, je izbrana z namenom stimulacije kreativnega dela možganov, kar omogoča generiranje prodornih idej in strategij za nadaljnje osebno in poslovno udejstvovanje.

 

Zakaj se ga udeležiti?

Holističen pristop: SOUNDGARDEN združuje profesionalne cilje z osebnim razvojem in blaginjo, kar omogoča harmonijo med poklicnimi cilji in osebnimi vrednotami.

Povezovanje: Festival spodbuja medsektorsko kreiranje projektov. Med klepetom na travniku lahko naletite na organizatorja dogodkov in vodjo gradbišča, ki bosta kadrovniku pomagala iskati rešitev za njegov službeni izziv.

Izbrana Lokacija: Okolje ob Velenjskem jezeru prijetno stimulira kreativni del možganov k ustvarjanju prodornih idej in strategij.

Delavnica min

Na festivalu bodo obravnavane različne tematike, med katerimi so:

– razmišljanje izven okvirjev

– umetna inteligenca in razvoj višje inteligence

– biohacking za izboljšanje produktivnosti

– prehranska varnost Slovenije

– komunikacija, razumevanje raznolikosti in trajnostni pristopi

– growth marketing, finance in digitalna orodja

– psihološki vzorci ravnanja, uravnavanje sreče in inteligence

– mehke veščine, gradnja visoko-učinkovitih ekip, tehnike čuječnosti

 

 

Na SOUNDGARDNU bo sodelovalo kot 70 vodnikov, ki bodo udeležence vodili skozi vsebine in aktivnosti. Med njimi so izvršni direktorji, umetniki, psihologi, duhovnik, politični odločevalci, podjetniki, plesalci, učitelji joge, biohekerji in mnogi drugi. Njihova raznolikost in izkušnje zagotavljajo celostno in bogato izkušnjo za vse udeležence.

Ekipa druge edicije festivala

 

Komu je SOUNDGARDEN namenjen?

Festival je namenjen vsem, ki si želijo soustvarjati boljši svet in lepšo prihodnost. Še posebej je primeren za predstavnike generacij Z in X, ki cenijo osebno rast in profesionalni razvoj. Številna podjetja že prepoznavajo vrednost festivala in s svojo udeležbo nagrajujejo zaposlene. Kot pravi Mateja Koren, vodja festivala, je SOUNDGARDEN namenjen KOZAm – kreativnim osebam z ambicijo, ki vedno raziskujejo neodkrite teritorije, se rade učijo in raziskujejo ter podjetju vedno znova predlagajo inovativne rešitve.

Delavnica Kako ustvariti svojo prihodnost Od sanj do cilja

Avtor/-ica prispevka

PRENESI SEZNAM SPLETNIH MEST Z BREZPLAČNIMI FOTOGRAFIJAMI

Zate smo pripravili seznam spletnih mest, kjer lahko najdeš brezplačne, visoko resolucijske fotografije najrazličnejših tematik.

Poveži se z nami

Pridruži se

Facebook skupnost

Preveri

200+ online orodij

Prenesi planer

90-dnevni plan za uspeh

Sorodni članki

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.