Slide

Zakladnica znanja te čaka

Dobro 

opravljeno!

Draga Managerka,

bravo, da si se odločila svoj čas nameniti še enemu novemu znanju in naročila Managerkino brezplačno vsebino, s katero boš lažje gradila svoj sanjski biznis.

Naročena e-knjižica je že na poti v tvoj e-nabiralnik. Upamo, da boš v njej našla kaj koristnega za svoj biznis. Želimo ti veliko navdihov med prebiranjem!

Če meniš, da se je pri pošiljanju nekaj zalomilo, nam lahko pišeš na info@managerka.si in potrudili se bomo, da ti pomagamo v najkrajšem času.
cute girl beige shirt touching glasses holding laptop with smile 1 scaled

Želiš še več vsebin na temo grajenja sanjskega biznisa – v obliki mesečnih tečajev, delavnic, e-knjižic, bližnjic do uspeha, trikov najboljših, tedenskega prejemanja novih vsebin, virov, orodij, mastermindov in še veliko več?

Zagotovi si dostop do Zakladnice znanja, v kateri lahko pričakuješ več kot 600+ vsebin na ključne tematike biznisa.

Puscica Managerka

Pridruži se nam v Managerka akademiji

VSE NA ENEM MESTU Managerka 62

VSE NA ENEM MESTU

Akademija je prva in edina učna platforma, ki se poglobi v vse tematike biznisa na enem mestu. Ponuja kakovostne tečaje in napredna znanja.

STROKOVNE VSEBINE Managerka 63a

STROKOVNE VSEBINE

Sodelujemo z vodilnimi slovenskimi strokovnjaki, ki so eksperti svojega področja. Za vsako biznis področje imamo strokovnjaka z bogatimi izkušnjami.

ZAKLADNICA ZNANJA Managerka 66

ZAKLADNICA ZNANJA

Dostop do knjižnice, v kateri lahko pričakuješ več kot 600+ vsebin na ključne tematike biznisa – v vrednosti več kot 45.000 €. Vedno se trudimo biti najboljši in ponuditi več.

IN SE VELIKO VEC Managerka 67a

TEDENSKI IN MESEČNI BONUSI

Vsak mesec nov poglobljen tečaj, delavnice, e-knjižice, bližnjice do uspeha, triki najboljših na svojem področju, tedensko nove vsebine, mastermindi, viri, orodja in še veliko več.

UNIKATEN SISTEM UCENJA Managerka 65

EDINSTVEN SISTEM UČENJA

Sistem, ki članice korak za korakom vodi od osnov, do uspešnega in dobičkonosnega biznisa. Na enostaven in velikokrat zabaven način do novih znanj.

PODPORA SOVRSTNIC Managerka 64

PLUS: NAJVEČJA SKUPNOST IN PODPORA

Podpora skupnosti velike družine močnih in dobrosrčnih podjetnic kamor se lahko zatečeš, ko si pred izzivom. V Facebook skupini se družimo, podpiramo, povezujemo, veselimo in uspeh iskreno privoščimo vsem podjetnicam.

Si pripravljena, da v biznisu (za)blestiš?

Morda te zanima tudi:

Managerka Prenesi 100 idej za objave 2
Slide
PRENESI 100 IDEJ ZA OBJAVE NA SOCIALNIH OMREŽJIH

V e-knjižici boš našla veliko preprostih,
koristnih nasvetov za dobre in raznolike tipe objav,
ki pa ti ne bodo vzele veliko časa.