Slide

Zakladnica znanja te čaka

Datum

17. 06. 2023
Dogodek je potekel!

Ura

8:00 - 18:00

JAMATLON

Sobota, 17. junij 2023

ŠESTNAJSTI JAMATLON

Zavod Savus bo 17. junija že šestnajstič v zasavsko podzemlje popeljal pogumne jamatlonke in jamatlonce. Tudi naš škrat Pekrmandeljc že komaj čaka, ker mu je v zapuščenih rovih rudnika Trbovlje-Hrastnik pošteno dolgčas.

Jamatlon je tovariška preizkušnja, kjer se udeleženci razdeljeni v skupine, odpravijo po rudniškem rovu iz Trbovelj v Hrastnik. Vendar med seboj ne tekmujejo, saj so nagrajene skupine, ki se najbolj približajo povprečnemu času. Po končani rekreativni preizkušnji vse udeležence čaka tudi zabavni program.

V kolikor Jamatlona še ne poznate, vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran in nas všečkate na Facebooku, kjer vas čakajo tudi nagradne igre. Nekaj utrinkov iz lanskoletnega poletnega jamatlona si lahko ogledate na tej povezavi. Prijave sprejemamo tu. Častni pokrovitelj Poletnega jamatlona 2023 je minister za gospodarstvo, turizem in šport Republike Slovenije Matjaž Han, ki bo udeležence na prireditvi tudi spodbujal in nagovoril.

Vabimo vas, da se tudi vi preizkusite v najbolj nori dogodivščini v Sloveniji. S seboj lahko pripeljete tudi vaše otroke, ki bodo na JaMINItlonu, pod vodstvom usposobljenih animatork, spoznavali knapovsko delo in življenje.

In prepričani smo, da se boste na Jamatlon še vrnili.

Dogodek se je končal.

Informacije

  • Timezone: Europe/Ljubljana
  • Date: 17. 06. 2023
  • Time: 8:00 - 18:00

Naslednji dogodek