Slide

Zakladnica znanja te čaka

Managerkini

Strokovnjaki

Na managerka.si smo skrbno zbrali nabor izkušenih strokovnjakov na različnih področjih. Zanje stavimo, da znajo iz prve roke podati strokovne in praktične informacije, know how.

Na tedenski ravni bodo naši “hišni” strokovnjaki s tabo delili kakšen mini nasvet, trik, biznis orodje ali bližnjico, s čimer boš pridobila na času in lažje ustvarjala svoj sanjski biznis.
Sefice Managerka

Preverjeni izvajalci

Vsi Managerkini strokovnjaki so preverjeno strokovnjaki svojega področja, s številnimi znanji, izkušnjami in dragocenimi praksami. Pomagali so že številnim, njihove stranke so uspešna slovenska in tuja podjetja. Predajali bodo uporabna znanja, trike, nasvete in to brez praznega besedičenja ter na razumljiv način.

Nise Managerka

Najboljši strokovnjaki v Sloveniji

K projektu Managerka smo povabili najboljše, vodilne slovenske strokovnjake, ki so srčni, predani svojemu delu in bodo vedno iskreno delili nasvete in priporočila za produkte ali orodja, ki jih uporabljajo, mini nasvete, trike, bližnjice, … Predajali bodo uporabne informacije, saj je naš glavni namen podpora & pomoč.

Vsebine Managerka

Prioritetna obravnava

Ekipa Managerke se bo vztrajno trudila, da bodo vprašanja, različne dileme, izzivi, čim prej dobili ‘krila’ in odgovore oz. rešitve, ki jih potrebujejo in iščejo naše uporabnice. Prioritetno bomo obravnavali pomoči in podpore potrebne projekte in skupaj iskali najbolj primerne rešitve, trike in ideje.