Slide

Zakladnica znanja te čaka

Tedenski

V&Q

V ekipi Managerka tedensko raziskujemo in brskamo za informacijami, ki jih iščejo naše uporabnice. Rubrika Tedenski V&O je namenjena iskanju odgovorov na pogosto zastavljena vprašanja.

Naša ekipa skrbno beleži vprašanja, ki jih zastavljate na Facebooku, po telefonu, na delavnicah, po e-mailu, … zato tukaj tedensko objavljamo odgovore na ta pogosta, splošna vprašanja, ki se tičejo različnih tematik.
Verjamemo, da bo redno tedensko prebiranje tega zavihka vsakomur ponudilo koristne in uporabne informacije.

Vprasanje Managerka
V: Zakaj mi aplikacija Zoom v FREE verziji po novem prekine klic po 40 minutah?

O: S 3.5.2022 je Zoom spremenil pogoje brezplačnega plana, ki je sedaj omejen na 40 minut. Po tem času se klic prekine, ampak se lahko še enkrat prijaviš in nadaljuješ klic z novim 40 minutnim časovnim okvirjem.

Za več info ti je na voljo ➡ Maruša – eDogodek.si

V: Ali za prijavo na Biznis parčkanje veljajo kakšni pogoji?

O: Ne. Biznis parčkanje je primerno za vse managerke – od tistih, ki poslovne ideje za biznis še nimajo, do že uspešnih podjetnic. Program Moja partnerka je mesečni izziv, mreženje, za katerega potrebuješ le svojo prijavo, vse ostalo naredimo mi! S sodelovanjem v programu nimaš nobene obveze, je pa zaželeno, da določene aktivnosti opraviš zaradi odnosa do svoje biznis partnerke.
Izpolni prijavnico Moja partnerka.

Več info ti je na voljo pod ➡ V&O Biznis parčkanje

V: Zanima me, na katerih spletnih straneh je najboljša ponudba brezplačnih fotografij za komercialno rabo?

O: Na voljo ti je Managerkin Biznis seznam spletnih orodij, kjer boš pod razdelkom Dizajn zagotovo našla tudi odgovor na to, na katerih spletnih straneh so ti na voljo brezplačne fotografije.

Preveri ➡ Viri in orodja

V: Ali se bo v kratkem odvijal kakšen dogodek na temo osebne rasti?

O: Na managerki pod zavihkom dogodki redno objavljamo najrazličnejše dogodke, med katerimi je veliko brezplačnih, ter tudi takšnih na temo osebnostne rasti.

Priporočamo ti, da redno spremljaš objave dogodkov in tako ne zamudiš kakšnega, ki te zanima.

Vabljena ➡ Dogodki

V: Študiram socialni management. Kaj mi svetujete, kam naj se usmerim da bi lahko delala na takem področju oz. kaj bi sploh lahko delala?

O: Si na pravi strani! Managerka ponuja izviren projekt – Izbirnik poslovnih idej, s katerim lahko najdeš biznis, ki ti bo dobesedno pisan na kožo. Glede na svoje interese, poslovne in finančne omejitve, poišči svojo top poslovno idejo.

Preizkusi ➡ Izbirnik poslovnih idej

V: Rada bi dostopala do več e-knjižic, delavnic, prejela kakšen plan glede načrtovanja biznisa. Ali je to tu mogoče?

O: Če bi rada dostopala do več vsebin na področju biznisa, potem ti priporočamo, da se čim prej prijaviš na Managerkine e-novice. Tako boš tedensko prejemala neprecenljive nasvete ter bonuse, namenjene le uporabnicam. 

Če bi se rada še bolj poglobila v vse tematike biznisa in dostopala do knjižnice z več kot 600+ vsebinami na ključne tematike, bila deležna strokovnih vsebin naših strokovnjakov ter tedensko in mesečno prejemala poglobljen tečaj, delavnice, e-knjižice, bližnjice do uspeha, trike najboljših na svojem področju, tedensko nove vsebine, masterminde, vire, orodja in še veliko več, potem se nam pridruži v MANAGERKA AKADEMIJI. Zakladnica znanja na enem mestu ponuja kakovostne tečaje in napredna znanja. Vabljena!

Želim izvedeti več o Akademiji ➡ KLIKNI TUKAJ

Če imaš kakšno vprašanje, nam ga pošlji na email ekipa@managerka.si,
kjer v zadevo napišeš: Vprašanje za tedenski V&O, ali pa nam ga pošlji prek spodnjega obrazca:

Loading icon