Slide

Zakladnica znanja te čaka

Parckanje je zaprto Managerka

Biznis parčkanje

Žal prijave za parčkanje trenutno niso odprte.

Vabimo te, da se s klikom TUKAJ vseeno prijaviš na Managerkine e-novice in obvestili te bomo kdaj se bodo prijave odprle. Medtem si preberi spodnjo predstavitev programa Moja partnerka in si prenesi e-knjižico.

Naslednja prijava na parčkanje se odpre čez:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Predstavitev programa - Moja partnerka

Preberi spodnjo predstavitev programa in preveri najbolj pogosta V&O.

Program Moja partnerka je mesečni izziv, mreženje, za katerega potrebuješ le svojo prijavo, vse ostalo naredimo mi! Glede na tvoj tip biznisa, lokacijo tvojega poslovanja in fazo, v kateri se nahajaš, ti med vsemi prijavljenimi poiščemo najbolj ustrezen par - tvojo kopilotko, s katero boš v mesečnem izzivu sodelovala, si izmenjala določena znanja, informacije in iz tega dobila le najboljše, morda tudi kakšen posel več.  Vsak teden bosta planirali klic, preverjali svoje to-do-je, se spodbujali, si pomagali, se spoznavali in morda na koncu celo postali dobri prijateljici ali poslovni partnerki. Nikoli ne veš, kdaj ta tvoja partnerka pozna kakšno drugo zate koristno osebo, s katero te lahko poveže!

Kadarkoli smo ti v pomoč tudi v ekipi Managerka v FB skupini Managerka Akademija oz. si najpogostejša vprašanja & odgovore preberi kar spodaj.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kje se lahko prijavim za Biznis parčkanje?

Za parčkanje se lahko prijaviš s klikom TUKAJ.

Ali se lahko prijavim za parčkanju tudi, če še nimam biznisa in sem šele pri ideji oz. čisto na začetku?

Seveda. Za parčkanje se lahko prijaviš ne glede na to, v kateri fazi svojega biznisa si. Namen parčkanja je ravno v tem, da stopiš v kontakt z drugo managerko, ki ima podobne izzive kot ti in da skupaj v prihajajočem mesecu spodbujata druga drugo, ter si pomagata stopiti korak naprej k sanjskemu biznisu.

Ali se lahko s partnerko za parčkanje tudi vidiva v živo ali poteka komunikacija le preko telefona?

Kakor vama je ljubše. Najlažje in najhitreje je, če se slišita preko telefona ali zooma (kjer si lahko delita tudi ekran ipd.). Seveda pa ni nič narobe, če se vidita tudi osebno, sploh če sta iz iste regije ali kraja. Dogovor o tem je povsem na vajini strani.

Kaj, če si s partnerko ne znava pomagati oz. si svetovati pri izzivih na najini biznis poti?

Pri parčkanju ni namen, da morata znati druga drugi odgovoriti na vsa odprta vprašanja v zvezi z biznisom. Če imata izziv na katerega nimata odgovora, ga prosim zastavita v FB skupini Od hobija do biznisa, Visoke pete visoki cilji ali v skupini Managerka Akademija.

Kako dolgo traja program parčkanja?

Na managerka.si bomo vsak mesec odprli nove prijave na parčkanje in povezali vse prijavljene managerke, ki bodo prihajajoči mesec partnerke druga drugi. Program načeloma traja 1 mesec. Če pa se z dodeljeno partnerko dobro ujameta, vama definitivno svetujemo, da nadaljujeta sodelovanje še naprej. Včasih nam manjka le mini 'brca v rit', da naredimo korak dlje.

Vedno se lahko po končanem 1-mesečnem sodelovanju, znova prijaviš na parčkanje in tako spoznavaš nove osebe.

Kako pogosto morava biti s partnerko za parčkanje v kontaktu?

Zaželeno je, da se slišita na začetku in si postavita osebne cilje in to-doje. Nato pa najmanj 1x tedensko spremljata svoj napredek. Lahko sta v kontaktu tudi vsak dan in si pomagata z nasveti in deljenjem osebnih izkušenj na določeno tematiko biznisa.

Kakšne so moje obveznosti v programu Moja partnerka?

S sodelovanjem v programu nimaš nobene obveze kaj je nujno narediti. Je pa do tvoje partnerke pošteno, da izpolniš naša pričakovanja, da se spoznata in da v prihajajočem obdobju enega meseca res spodbujata druga drugo pri doseganju ciljev, ki sta si jih zastavili.

Priporočeno je, da sta najmanj 1x tedensko v kontaktu in preverita svoj napredek. Če meniš, da temu tempu ne boš kos, mogoče s prijavo raje počakaj kakšen mesec in se prijavi takrat, ko boš pol ure dnevno lahko namenila sodelovanju in delu na svojem biznisu. 

Če imaš kakršnokoli dodatno vprašanje, komentar, pohvalo, kritiko ali izziv, nam  prosim piši na info@managerka.si in svoje razmišljanje deli z nami. Z veseljem ti pomagamo! Ekipa managerka.si