Slide

Zakladnica znanja te čaka

Rezerviraj

si

To, da si pametna, sposobna, unikatna, pri Managerki že vemo, zato te želimo še malo bolj vzpodbuditi na poti do sanjskega biznisa. Brez izgubljanja dragocenega časa, le s poudarkom na fokusu in rezultatih …

Verjetno poznaš znamenita pregovora »Čas je denar« ali »Ura zamujena, ne vrne se nobena«? Za Managerke je čas ena najpomembnejših vrednot.  Pripravili smo 4 različne tipe svetovanj za čim hitrejši napredek in efektivno izkoriščen čas, ki ti bodo pomagala do hitrejšega poslovnega in finančnega cilja.

Če si na začetku poslovne poti, sta dobra poslovna ideja in realni ter fokusirani cilji “the way to go”. Nekoliko naprej na poti do uspešnega in profitabilnega biznisa ti bo pasiven prihodek sprostil tvoj čas in omogočil dodatne finance za nove podvige in doseganje poslovnih ciljev.

Online svetovanja

Vsa svetovanja se izvajajo v online obliki kot virtualen posvet. S klikom na spodnji gumb ‘Več o svetovanju‘, preveri vsebino posveta in se odloči za nadaljnje korake.

ZMAGOVALNA POSLOVNA IDEJA Managerka

147€

ZMAGOVALNA POSLOVNA IDEJA

POSTAVLJANJE REALNIH CILJEV 2 Managerka

97€

POSTAVLJANJE REALNIH CILJEV

ACCOUNTABILITY PARTNER PARCKANJE Managerka

147€

ACCOUNTABILITY PARTNER / PARČKANJE by Managerka

RAZSIRITEV POSLA MEMBERSHIP IN POTENCIAL PASIVNEGA PRIHODKA 2 Managerka

197€

RAZŠIRITEV POSLA – MEMBERSHIP IN POTENCIAL PASIVNEGA PRIHODKA

Managerka 100 Garancija na zadovoljstvo

Garantiramo, da v kolikor s svetovanjem ne bi bila zadovoljna, vrnemo denar in to brez vprašanj, komplikacij in nadležnega izpolnjevanja formularjev.

Edini pogoj je, da nam svoje nezadovoljstvo izraziš na koncu video klica, torej še preden ti pošljemo poročila, posnetke in dokumente v digitalni obliki.

Prepričani smo, da ti bomo s posvetom pomagali in te motivirali na poti do uspešnega biznisa. Prav tako smo vedno na voljo za dodatna vprašanja in usmeritve.