Slide

Zakladnica znanja te čaka

Skupnost

Managerka

Facebook skupina

Skupnost Managerk sestavljajo tri Facebook skupine:

Managerka Akademijauradna skupina portala managerka.si, katere namen je pomoč, spodbuda in navdih pri uresničevanju, kreiranju, planiranju ter realiziranju poslovnih idej.

Od hobija – do biznisaskupina namenjena podjetnikom, ki želimo hobi spremeniti v biznis in kjer delimo nasvete, mnenja, dobre prakse, ter si medsebojno pomagamo.

Visoke pete, visoki ciljiskupina za ženske, ki so že podjetnice, ali se za samostojno pot še odločajo in kjer se najde ogromno možnosti za poslovna sodelovanja.

Biznis parčkanje 

Sprejmi izziv in se prijavi na parčkanje – povezovanje

DO NASLEDNJEGA PARČKANJA:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PRIJAVE SO ODPRTE DO VKLJUČNO 15.6.2023!

Biznis parčkanje oz. povezovanje poteka tako, da v projektu Moja partnerka povežemo managerke, ki si želijo 1-1 spodbude in odgovornosti pri ustvarjanju oz. grajenju svojega biznisa.
Po tvoji prijavi ti poiščemo partnerko, ki ustreza tvojim kriterijem – tipu biznisa, fazi biznisa in lokaciji tvojega delovanja.

Naslednji mesec bosta nato v kontaktu in skupaj delali na vajinih ciljih ter izzivih, si pomagali in se spodbujali pri napredku.

Mesečni izziv

Pridruži se nam pri tokratnem mesečnem izzivu

Povej eni osebi na dan za svoj biznis

Pridruži se tokratnemu izzivu in bodi vsaj 30 dni RES konsistentna in povej najmanj eni NOVI osebi na dan, da tvoje podjetje oz. blagovna znamka obstaja. Lahko npr. komentiraš objave v FB skupinah iz svoje niše tako, da daješ konkretne nasvete za reševanje problema, ki ga rešuješ. Lahko greš v sodelovanje s kakšno drugo blagovno znamko iz iste niše, objavljaš guest članke itd.

SPREJMI IZZIV in 30 dni, vsak dan, najmanj eni novi osebi povej za svoj (bodoči) biznis.