Slide

Zakladnica znanja te čaka

Skupnost

Managerka

Facebook skupina

Skupnost Managerk sestavljajo tri Facebook skupine:

Managerka Akademijauradna skupina portala managerka.si, katere namen je pomoč, spodbuda in navdih pri uresničevanju, kreiranju, planiranju ter realiziranju poslovnih idej.

Od hobija – do biznisaskupina namenjena podjetnikom, ki želimo hobi spremeniti v biznis in kjer delimo nasvete, mnenja, dobre prakse, ter si medsebojno pomagamo.

Visoke pete, visoki ciljiskupina za ženske, ki so že podjetnice, ali se za samostojno pot še odločajo in kjer se najde ogromno možnosti za poslovna sodelovanja.

Biznis parčkanje

Sprejmi izziv in se prijavi na parčkanje – povezovanje

Sprejmi izziv in se prijavi na parčkanje – povezovanje

Naslednje parčkanje se prične čez:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PRIJAVE SO ODPRTE DO VKLJUČNO 15. 4. 2024!

Biznis parčkanje oz. povezovanje poteka tako, da v projektu Moja partnerka povežemo managerke, ki si želijo 1-1 spodbude in odgovornosti pri ustvarjanju oz. grajenju svojega biznisa.
Po tvoji prijavi ti poiščemo partnerko, ki ustreza tvojim kriterijem – tipu biznisa, fazi biznisa in lokaciji tvojega delovanja.

Naslednji mesec bosta nato v kontaktu in skupaj delali na vajinih ciljih ter izzivih, si pomagali in se spodbujali pri napredku.

Managerka Parckanje
close up woman small

Mesečni izziv

Pridruži se nam pri tokratnem mesečnem izzivu

Moja podjetniška zgodba

Kako najlažje izstopati in postati vidna v množici najrazličnejših objav na socialnih omrežjih? Tako, da si avtentična, osebna in sporočaš to, kar si.

SPREJMI IZZIV in razkrij svojo podjetniško zgodbo. 👇

Svojo podjetniško zgodbo boš najlažje ustvarila skozi 7-dnevni izziv, ki te vodi korak za korakom. Vsak dan boš kreirala določeno vsebino in ob koncu izziva imela že precej materiala, ki ga boš nato delila s svojimi potencialnimi kupci na socialnih omrežjih. Tako se boš s svojo ciljno publiko povezala na bolj oseben način in gradila na prepoznavnosti blagovne znamke.