Slide

Zakladnica znanja te čaka

Skupnost

Managerka

Facebook skupina

Skupnost Managerk sestavljajo tri Facebook skupine:

Managerka Akademijauradna skupina portala managerka.si, katere namen je pomoč, spodbuda in navdih pri uresničevanju, kreiranju, planiranju ter realiziranju poslovnih idej.

Od hobija – do biznisaskupina namenjena podjetnikom, ki želimo hobi spremeniti v biznis in kjer delimo nasvete, mnenja, dobre prakse, ter si medsebojno pomagamo.

Visoke pete, visoki ciljiskupina za ženske, ki so že podjetnice, ali se za samostojno pot še odločajo in kjer se najde ogromno možnosti za poslovna sodelovanja.

Biznis parčkanje 

Sprejmi izziv in se prijavi na parčkanje – povezovanje

DO NASLEDNJEGA PARČKANJA:

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

PRIJAVE SO ODPRTE DO VKLJUČNO 15.2.2023!

Biznis parčkanje oz. povezovanje poteka tako, da v projektu Moja partnerka povežemo managerke, ki si želijo 1-1 spodbude in odgovornosti pri ustvarjanju oz. grajenju svojega biznisa.
Po tvoji prijavi ti poiščemo partnerko, ki ustreza tvojim kriterijem – tipu biznisa, fazi biznisa in lokaciji tvojega delovanja.

Naslednji mesec bosta nato v kontaktu in skupaj delali na vajinih ciljih ter izzivih, si pomagali in se spodbujali pri napredku.

Mesečni izziv

Pridruži se nam pri tokratnem mesečnem izzivu

#mojapodjetniskazgodba

Tokratni mesečni izziv je namenjen kreiranju svoje podjetniške zgodbe in z njo širjenju brand awarnessa - pripadnosti tvoji blagovni znamki.

Namen izziva je svoji ciljni publiki sporočiti kdo stoji za tvojo blagovno znamko, kako si pričela z biznisom, kakšni so bili izzivi na poti, kakšna je tvoja vizija, kam želiš, kdo si v zasebnem življenju, za kaj si hvaležna, ...

SPREJMI IZZIV in razkrij svojo podjetniško zgodbo. Loti se 7-dnevnega izziva in se tako bolj na oseben način poveži s svojo publiko. Naj se izziv prične!

Tedensko e-mail obveščanjePrijava na managerkine e-novice
Prijava na e-novice*