Slide

Zakladnica znanja te čaka

Mesečni izziv (november 2022): Kreiraj svoj manifesto: srce in dušo biznisa

Najpomembnejše pri biznisu je, kako se ljudje počutijo in kakšno izkušnjo imajo s tvojimi produkti. To jih bo prepričalo v to, da postanejo tvoje stranke ali pa ne. Zato je zelo pomembno, da veš kaj je srce in duša tvojega podjetja in to integriraš v vsak košček biznisa.

Tako delajo vse uspešne blagovne znamke. In to zelo dobro – integirarjo sporočilo v svoje zgodbe in izkušnje, ki jih doživljaš kot uporabnik.

Vsa umetnost uspeha je le v tem, da vse moči naenkrat usmerimo v eno, najpomembnejšo točko. – Ferdinand Lasselle

SPREJMI IZZIV, da v mesecu novembru skreiraš svoj biznis manifesto, ki ga boš lahko pogledala vsak dan in te bo opominjal na to, kaj želiš doseči in kakšne občutke vzbujati potencialnim kupcem.

Pravila izziva so naslednja:

-> Prenesi e-knjižico Srce in duša biznisa – manifesto za uspešno blagovno znamko, s preprostimi koraki kako ga skreirati. V delovnem zvezku boš natančneje spoznala, kako ti lahko pri biznisu pomaga vpliven in dobro ustvarjen manifesto in zakaj je pomembno, da ga imaš. Gre za pomembno, natančno in zelo jasno izjavo o tem, zakaj delaš to kar delaš.
E-KNJIŽICO PRENESI TUKAJ

-> Sledi navodilom in korakom v e-knjižici, s katerimi boš lahko ustvarila vpliven manifesto.

-> Objavo o mesečnem izzivu deli dalje med svoje prijatelje, saj je e-knjižica z navodili za kreiranje manifesta še kako dobrodošla.

“Nemogoče pomeni samo to, da vam bo vzelo malo več časa, kot ste načrtovali.” – Anonimen

 

Naj se tokratni #manifestochallenge – Ustvari manifesto svojega podjetja, prične! Bodi ponosna, saj ustvarjaš srce in dušo svojega biznisa. Vdihni mu sebe in svoje sanje!

Anja Jurko

Avtor/-ica prispevka

PRENESI SEZNAM SPLETNIH MEST Z BREZPLAČNIMI FOTOGRAFIJAMI

Zate smo pripravili seznam spletnih mest, kjer lahko najdeš brezplačne, visoko resolucijske fotografije najrazličnejših tematik.

Poveži se z nami

Pridruži se

Facebook skupnost

Preveri

200+ online orodij

Prenesi planer

90-dnevni plan za uspeh