Slide

Zakladnica znanja te čaka

Mesečni izziv (december 2022): Ustvari svojo tablo vizij za 2023

Umetnost dobrega biznisa sestoji iz odličnosti v postavljanju ciljev in vizije. Ob tem si lahko pomagamo z izdelavo t.i. ‘vision board-a’, saj se tako uskladimo s tistim kar vidimo in se nam to bolje vtisne v naše misli. Pri tem je pomembno naše razmišljanje programirati to te mere, da bomo cilje in naloge, ki smo si jih zadali, sposobni tudi realizirati. Če še nisi, ti priporočamo, da predelaš poglavje Kako programirati svoj um in ga uskladiti z vizijo in za vajo rešiš tudi e-knjižico. Le tako boš znala postavljati prave cilje in na podlagi njih skreirala svojo tablo vizije (Vision board).

“Človek, ki nima vizije, ne bo nikdar veliko pričakoval in se ne bo lotil pomembnih dejanj.” – Woodrow Wilson

SPREJMI IZZIV, da v mesecu decembru pripraviš svojo tablo vizij za prihodnje leto in tako s pomočjo vizualizacije svoje sanje spreminjaš v realnost.

Pravila izziva so naslednja:

-> Prenesi e-knjižico Moja tabla vizij, v kateri najdeš napotke, s katerimi boš lažje ustvarila svoj Vison board, pri tem pa upoštevala svojo namero in cilje za prihodnje leto. Najprej odgovori na nekaj vprašanj in jih zapiši v to e-knjižico, nato pa sledi še napotkom za izdelavo table.

E-KNJIŽICO PRENESI TUKAJ

-> Objavo o mesečnem izzivu deli dalje med svoje prijatelje, saj je e-knjižica z navodili za kreiranje table vizij še kako dobrodošla.

“Cenite svojo vizijo in svoje sanje, saj so to otroci vaše duše in zemljevid do cilja.” – Napoleon Hill

 

Naj se tokratni izziv Ustvari svojo tablo vizij za 2023, prične! Tabla vizij naj ti služi kot opomnik, postavljen na vidno mesto, ki te bo vodil do uresničevanja tvojih ciljev. Uživaj v prvem koraku do uresničevanja sanj.

Avtor/-ica prispevka

PRENESI SEZNAM SPLETNIH MEST Z BREZPLAČNIMI FOTOGRAFIJAMI

Zate smo pripravili seznam spletnih mest, kjer lahko najdeš brezplačne, visoko resolucijske fotografije najrazličnejših tematik.

Poveži se z nami

Pridruži se

Facebook skupnost

Preveri

200+ online orodij

Prenesi planer

90-dnevni plan za uspeh