Slide

Zakladnica znanja te čaka

Mesečni izziv (oktober 2022): Pomagaj eni osebi na dan & ustvarjaj zaupanje

Pospravljanje pisarne in odprava najpogostejših motenj na delovnem mestu je opravljena. Sedaj je čas za naslednji prav tako pomemben korak, ki ga je potrebno opraviti za uspeh v biznisu. Ta je, da si viden in pomagaš drugim

Povprečen človek pove. Dober človek razloži. Nadpovprečnež prikaže. Velik človek navdihne ostale, da vidijo s svojimi očmi.” – H. Mackay


Tako raste kredibilnost tvoje blagovne znamke, tebe utrjuje kot strokovnjaka svojega področja in več kot si v obliki kakšnih nasvetov, sodelovanj, pomoči, na voljo drugim, bolj te prepoznavajo kot zaupanja vredno, pričnejo zaupati tvoji blagovni znamki in tako lahko dosežeš večji cilj – temeljno pravilo marketinga, ki temelji na načelu “know, like, TRUST.” Ljudjem je potrebno dati čas, da te spoznajo, si jim všeč in te spremljajo, nato ti zaupajo in so tako veliko bolj pripravljeni v nakup tvojih produktov ali storitev. To zaupanje pridobiš tako, da jim pomagaš.

SPREJMI IZZIV, da v mesecu oktobru pomagaš eni osebi na dan in tako gradiš na zaupanju, pripadnosti tvoji blagovni znamki.

Pravila izziva so naslednja:
-> Naredi plan, kako boš vsak dan nekomu pomagala – to je lahko v obliki nasveta, objavi kakšnega posta/storyja na socialnih omrežjih, kjer boš podala kakšen nasvet, trik, koristen vir … v obliki telefonskega klica, nasveta komu, ki je še v fazi lansiranja biznisa, oblikovanja biznis ideje, … Premisli in v oktobru v planiranje svojega dne vključi tudi Managerkin izziv #helponepersonchallenge.

-> Objavo o mesečnem izzivu deli dalje med svoje prijatelje, saj je tokratni izziv ponovno zlata vreden, da zanj izvejo še drugi in v enem mesecu tako pomagaš najmanj 30im osebam, postajaš vidna, gradiš zaupanje, svoj biznis, postajaš samozavestnejša v svojem biznisu, saj več kot nekomu daš, še več se ti povrne nazaj.

-> V kolikor boš drugim pomagala v obliki objav na socialnih omrežjih, nas ne pozabi označiti (tag-ati). Tvojo objavo bomo z veseljem delili dalje in tako pomagali tebi ter še komu drugemu. <3

V življenju boste imeli vse, če boste pomagali drugim, da dobijo to, kar si želijo.” – H. Hinton “Zig” Ziglar

Naj se tokratni mesečni izziv #helponepersonchallenge prične! Čaka te velika mera hvaležnosti, nepričakovanih odzivov in učinkovitega grajenja posla ter prepoznavnosti tvoje blagovne znamke. Deluj & uživaj!

Anja Jurko

Avtor/-ica prispevka

PRENESI SEZNAM SPLETNIH MEST Z BREZPLAČNIMI FOTOGRAFIJAMI

Zate smo pripravili seznam spletnih mest, kjer lahko najdeš brezplačne, visoko resolucijske fotografije najrazličnejših tematik.

Poveži se z nami

Pridruži se

Facebook skupnost

Preveri

200+ online orodij

Prenesi planer

90-dnevni plan za uspeh